Minilening met BKR

Minilening met BKR. Wilt u geld lenen met BKR? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een minilening. U leent dan bijvoorbeeld een paar honderd euro, waarmee u ervoor kunt zorgen dat u een nieuwe wasmachine of een koelkast aan kunt schaffen. Houd er rekening mee dat u naast rente eventueel dient te betalen voor de administratie of een borgstelling. De kosten liggen relatief hoog, maar het geld lenen met BKR zorgt ervoor dat u dit eventueel naast een ander krediet kunt doen.

Snel geld lenen

Wilt u snel geld lenen en heeft u al een ander krediet lopen, of zelfs een achterstand? Dan is de kans groot dat het geld lenen met BKR uw enige mogelijkheid vormt. Er zal geen controle bij het BKR plaatsvinden, waardoor u er wat dat betreft zeker van kunt zijn dat voldoende inkomen tot een krediet zal leiden. Houd er rekening mee dat het om een vast inkomen dient te gaan. U kunt helaas geen geld lenen met BKR op het moment dat u student of zelfstandige (ZZP’er) bent.

Snel terugbetalen

U kunt snel geld lenen met BKR, maar u dient het daarnaast ook na een paar weken weer terug te kunnen betalen. Dit laatste is iets om rekening mee te houden, om te voorkomen dat u in de problemen komt wanneer de looptijd voorbij is. Denk voordat u de lening afsluit alvast na over de manier waarop u het geld terug gaat betalen. Krijgt u uw salaris op tijd, of zit er een andere meevaller aan te komen? U kunt dan geld lenen met BKR, om het geld na een paar weken weer terug over te maken en van de schuld af te zijn.

Geen BKR controle

Gaat u geld lenen met BKR? Dan kiest u in het geval van een minilening voor het ontbreken van een BKR controle. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de behandeling sneller zal verlopen, waardoor u al binnen een paar uur of na een dag gebruik kunt maken van het geld. Daarnaast zal de kredietverstrekker eventuele andere leningen niet ontdekken, waardoor dit geen reden tot problemen kan vormen. Het geld lenen met BKR is aan de andere kant natuurlijk volledig uw eigen risico, dus zorg ervoor dat u de kosten kunt betalen.