Geldlening aanvragen

Je kunt online een geldlening aanvragen, waardoor je daar zelf de deur niet voor uit hoeft en weinig omkijken naar hebt. In plaats daarvan zorg je er op een heel eenvoudige manier voor dat je wat extra geld achter de hand zal hebben.

Online geldlening aanvragen

Je kunt de online geldlening aanvragen door aan te geven dat je op zoek bent naar een krediet. Heb je bijvoorbeeld €200 of €300 nodig om de boodschappen af te kunnen rekenen? Geef dit aan en doe op die manier een aanvraag voor een minilening. Vervolgens zal de kredietverstrekker voor je bepalen of het mogelijk is om dit geld te lenen. Hierbij wordt er niet gekeken naar de gegevens van het BKR, aangezien men daar de toegang niet toe heeft. Wat dat betreft kun je een geldlening aanvragen, ook op het moment dat je al een ander krediet hebt lopen.

Geen BKR controle

Aangezien er geen BKR controle plaats zal vinden kun je veilig een geldlening aanvragen. Men kijkt puur naar je inkomen en naar de mogelijkheid die je hebt om het geld weer af te lossen. Krijg je bijvoorbeeld voldoende inkomen om het krediet na een paar weken af te lossen? Dan kun je het geld lenen, ook op het moment dat je al een ander krediet hebt staan. Bovendien zal de lening geen gevolgen hebben voor een volgend krediet dat je af wenst te sluiten, aangezien het BKR hier geen melding van krijgt.

Bewijsstukken

Je kunt online de geldlening aanvragen, om vervolgens de bewijsstukken aan te leveren. Laat bijvoorbeeld zien dat je voldoende inkomen tot je beschikking hebt en dat je geen andere grote leningen hebt lopen. Dit laatste is je eigen verantwoordelijkheid, aangezien je er zelf voor dient te zorgen dat je alle kredieten netjes af kunt lossen. Laat in ieder geval blijken dat je een vast contract hebt, aangezien je alleen op basis daarvan een geldlening kunt aanvragen. Zonder vast contract is het risico op niet betalen te groot, waardoor je over het algemeen geen lening toegewezen zal krijgen.

Geldlening aflossen

Vervolgens kun je de geldlening aflossen, bijvoorbeeld een paar weken nadat je deze hebt afgesloten. Gebruik bij voorkeur het inkomen dat je gestort krijgt, aangezien je er daarmee voor zorgt dat je in een keer van het krediet af bent en je bijvoorbeeld de mogelijkheid hebt om een nieuwe lening aan te vragen. Probeer ook bij een minilening vooraf al een plan te maken, over hoe je het krediet af gaat lossen. Je zorgt er op die manier voor dat je daarna een nieuwe geldlening kunt aanvragen, zodat je in ieder geval niet in de problemen komt en de kosten niet onverwacht op zullen lopen.