Geld lenen met BKR en inkomen

Geld lenen met BKR en inkomen
Wil je geld lenen met BKR, of heb je een BKR-notering en wil je toch graag wat extra geld achter de hand hebben? Geldverstrekkers kijken goed naar je inkomen en zullen je op basis daarvan de mogelijkheid bieden om eventueel geld te lenen. Pas wanneer je inkomen voldoende hoog is en je geen andere leningen hebt lopen kun je er een lening afsluiten. Het geld lenen met BKR is niet onmogelijk wanneer je al een negatieve codering hebt, maar je dient dan wel op zoek te gaan naar andere mogelijkheden.

Flitskredieten en minilening

Je kunt geld lenen met BKR zonder inkomen door eens te kijken naar de flitskredieten die er beschikbaar zijn. Je dient daarbij een onderscheid te maken tussen het flitskrediet van maximaal een paar honderd euro en de minilening die op kan lopen tot net geen €1.000. Aanbieders van een minilening als Cashbob en Minilening zullen over het algemeen eisen stellen aan je inkomen, aangezien je er anders niet voor in aanmerking kunt komen. Je dient bijvoorbeeld €1.100 of €1.200 per maand te verdienen, om de lening aan te kunnen vragen, zodat je die vervolgens ook weer af kunt gaan lossen.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om geld te lenen met BKR, zonder inkomen. Indien je op dit moment een lening hebt lopen waarmee je in de problemen bent gekomen en je geen inkomen meer hebt is het verstandig om hulp te gaan zoeken. De schuldhulpverlening kan je hier uitstekend bij helpen. Heb je het idee dat je er op eigen kracht uit kunt komen? Dan is de flitslening wellicht wat voor jou. Je kunt op die manier in ieder geval je boodschappen of een binnengekomen rekening betalen, om vervolgens weer aan meer geld te gaan komen.

Maximale lening berekenen

Je kunt geld lenen met BKR wanneer je voldoende inkomen hebt. Hoeveel je kunt lenen valt goed te berekenen, door een aantal gegevens in te voeren. De berekeningen zijn gebaseerd op de officiële leningen, zoals je die onder andere bij de grootbanken af kunt sluiten. Je dient op te geven wat je jaarlijks of maandelijks verdient en hoeveel je betaalt aan vaste lasten. Op basis daarvan kan men berekenen hoeveel ruimte je hebt om een nieuwe lening aan te gaan. Geld lenen met BKR registratie is alleen mogelijk indien je voldoende ruimte hebt en het gaat om een positieve (in plaats van een negatieve) registratie.
Indien je een negatieve BKR registratie hebt zal het geld lenen niet meevallen. Je kunt dan de maximale lening berekenen om de kosten per maand in te kunnen zien, maar men zal je de lening bij de grote banken in ieder geval niet verstrekken. Het is in plaats daarvan beter om op zoek te gaan naar aanbieders van minileningen. Je kunt dan geld lenen met BKR, omdat men daar geen check uit zal voeren. De lening wordt er ook niet aangemeld, waardoor je er in de toekomst geen last van hebt wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek af wilt gaan sluiten.

Vast of variabel inkomen

Wil je geld lenen met BKR en heb je geen of een variabel inkomen? Dan is de kans groot dat men je minder snel het benodigde bedrag uit zal lenen. Een lening kost geld, aangezien je er rente over dient te betalen. Daarnaast dien je het bedrag dat je hebt geleend terug te betalen, waardoor er sprake is van twee vormen van kosten. Je inkomen dient hoog genoeg te zijn om dit te kunnen betalen. Indien je op dit moment geen inkomen hebt zal het geld lenen met BKR erg moeilijk worden. Ook wanneer je werkt via een uitzendbureau of je ZZP’er bent kun je in de problemen komen, aangezien men er onvoldoende zeker van is dat je de kosten op de lange termijn kunt gaan betalen. Wat dat betreft is het verstandig om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een baan, waarmee je voor een vast inkomen kunt zorgen.
Je kunt dan geld lenen met BKR op basis van je inkomen, zelfs wanneer je al een negatieve codering hebt staan. De minilening van Minilening of Cashbob biedt dan een uitstekende uitkomst. De minileningen zijn al beschikbaar voor iedereen die meer dan €1.100 of €1.200 per maand verdient.